Svet
126730 ogledov

Hrvati premetali avto Slovenca in našli ...

hrvaška policija
Zoper 28-letnika so spisali kazensko ovadbo.

Hrvaški policisti so v Novem Vinodolskem v prometu zaustavili 28-letnega slovenskega državljana, ki so mu najprej zaplenili nekaj gramov droge MDMA. Pri pregledu njegovega vozila so našli še skoraj kilogram amfetaminov in "visoko vsoto denarja", poročajo hrvaški portali, ki povzemajo pristojno policijsko upravo. 

Slovenca so med kontrolo prometa ustavili 3. avgusta. Med postopkom so sprva našli prvi paketek droge, nato pa je policijski pes zavonjal dodatno drogo, ki jo je prevažal v avtomobilu. 

Policisti so strani sodišča na Reki pridobili nalog za preiskavo vozila, v okviru katere so našli še 948 gramov amfetaminov ter deset tisoč evrov in še manjšo vsoto denarja druge tuje valute. Poleg tega so v preiskavi odkrili še nekaj pripomočkov za uporabo drog. 

Po zaključku preiskave so zoper 28-letnika spisali kazensko prijavo in ga priprli.

nesreča avtobus Hrvaška Tragično Svet Še ena vest grozljive nesreče na Hrvaškem Hrvaška Ina bencinska črpalka Padec cen Svet Se odpravljate na Hrvaško? Bencin in dizel od jutri cenejša kot pri nas

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • tomi67 23:51 08.avgust 2022.

    Slovnica tega članka pa je na nivoju onega dilerja, ki so ga zahaklali Hrvati. Sicer pa, po moje kakšen od "Bajrami-jev". Ti so po novem ta boljši "Slovenci".

  • miro8 20:07 08.avgust 2022.

    Pa kje najdete te idiotske pisune. Pes je "zavonjal" mamila. Pa a vam res ni jasno, da je pes zavohal tisto, kar ima vonj. Butli !!!

  • mirror 20:04 08.avgust 2022.

    Slovenski državljan pa to...