Svet
31 ogledov

Hrvati prosijo Donalda Trumpa naj bo Hrvaška vsaj tretja

Donald Trump EPA
Če bo Amerika prva, naj bo Nemčija druga, Hrvaška pa vsaj retja, prosijo hrvaški komiki Donalda Trumpa. "Slovenci sploh ne znajo graditi zidov. To, kar imajo na meji, sploh ni zid. Če potrebujete strokovnjake, ki znajo graditi, jih imamo veliko. To so Bosanci. So najboljši gradbinci," se še šalijo v videu.

Pred tedni so v eni od nizozemskih televizijskih oddaj objavili posnetek v katerem so se ponorčevali iz Donalda Trumpa in njegovega prvega nagovora ljudstvu po zaprisegi. Trump je takrat dejal, da bo odslej vedno na prvem mestu Amerika.

Nizozemci jih v posnetku prosijo, naj Američani poskrbijo, da bo njihova država vsaj na drugem mestu, če je prvo že rezervirano zanje.

Pred dnevi so udarili še hrvaški komiki. V njem se norčujejo iz predolge kravate, kot jo nosi ameriški predsednik, njegovih majhnih dlani, pa tudi Slovencev. "Ničesar slabega ne mislimo o Melanii. Tudi mi imamo radi Slovenke. Najraje jih imamo poleti," sporočajo Trumpu.

Na ta vlak s komičnimi sporočili Donaldu Trumpu so skočili tudi Danci.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • Avatar Mark035
    Mark035 16:59 07.februar 2017.

    Zanimivo, da so si Hrvaške barabe prisvojile še Teslo, ki je res živel na Hrvaškem, ampak je bil po narodnosti Srb. Srb, ki jih Hrvatje tako sovražijo da so jih med drugo svetovno vojno poklali več tisoč in naredili genocid ...prikaži več nad srbsko manjšino. Ampak.. TESLA je pa Hrvat, tako kot je Teran hrvaški.

  • bumbar 16:12 07.februar 2017.

    jožicamurn je še ena, ki je zamudila delovne brigade in vlak bratstva in enotnosti. Kaj čemo, čas gre in nič ne vpraša. Sicer pa, držte se svojega Slovenca če ga imate in za to bodite hvaležni usodi.

  • ojla 15:33 07.februar 2017.

    KO se gre za njihovo dobro so prijazni in ti lezejo v rit tako dolgo ,da dosežejo svoje.Da naši sedaj rešujejo njihova delavna mesta je podlo od podlega,oni ne bi nikoli naredili tega za Slovence včasih se vprašam, če ...prikaži več ne padejo kakšne vikendice našim politikom,da jim je vseeno kaj se godi z slovensko lastnino.