Svet
35 ogledov

Hrvatica avstrijskega bogataša oskubila za 2,5 milijona evrov

klobuk klobuček ženska Shutterstock
Avstrijski poslovnež je ostal brez neverjetnih 2,5 milijona evrov, potem ko se je zaljubil v hrvaško natakarico in ji svojo ljubezen dokazal tako, da ji je zaupal kombinacijo svojega sefa in kode svojih kreditnih kartic, piše heute.at.

Primer potrjuje avstrijsko sodišče. 42-letna Hrvatica je delala kot natakarica golf kluba, kamor je zahajal tudi bogati 78-letni Karl H. Hrvatici se je pogosto zaupal in ji med drugim povedal tudi, da kot vdovec po 40-letih zakona težko živi sam. Uteho je našel v golfu in alkoholu.

Hrvatica je hitro zaslutila svojo priložnost in svojemu gostu napletla zgodbo, da jo njen mož pretepa in da nima denarja za ločitev. Karl ji je ponudil svojo pomoč. Njuni pogovori za šankom so se čez čas preselili v posteljo, Hrvatica je postala stalna gostja starčeve vile v Döblingerju. Par se je celo poročil, 42-letnica je postala bogatejša za nove zobe, prsi, Mercedes E200 coupe, …, kar ji še ni bilo dovolj.

Bogati avstrijski poslovnež je prodal svoje podjetje za 2,8 milijona evrov, svoji ženi pa zaupal kombinacijo sefa, kode svojih kartic. Že naslednji dan je Hrvatica možu povedala, da gre na počitnice na Hrvaško, v resnici pa je odšla na Dunaj in na banki svojega moža oskubila do skoraj zadnjega centa.

Primer zdaj vodi sodišče na Dunaju; Hrvatica se brani, da je bil njen mož pač radodaren, da ga ni opeharila, pač pa da je šlo za drago darilo. V kolikor sodišče ne bo sledilo njeni zgodbi, bi jo namesto življenja na visoki nogi utegnila čakati zaporniška celica in to za okroglih deset let. 

Komentarjev 6