Svet
18 ogledov

Hrvatica sina priklepala na verigo in stradala

Verige. Shutterstock
62-letna Hrvatica je v Pulju svojega 27-letnega sina zapirala v sobo, ga priklepala na verigo in ga stradala.

Mladeniča je rešila policija, kruto mater pa so ovadili zaradi nezakonitega odvzema prostosti in družinskega nasilja. Na primer je oblasti opozoril lokalni dnevnik Glas Istre, potem ko jih je poklicala sestra nesrečnika, ker je mati ni spustila v stanovanje.

Policija je nato hitro posredovala, mladeniča je osvobodila, mater pa prijela. Preiskovalni sodnik ji je že prisodil mesec dni pripora. Vse skupaj se je dogajalo prejšnji konec tedna, več podrobnosti pa na policiji niso želeli izdati.

Nikoli ga ni spuščala iz stanovanja

Za žrtev bo zdaj poskrbela sestra, ki je še povedala, da je bila njuna mati vseskozi zelo nasilna, da ju je zlorabljala in pretepala. Eden od sosedov je povedal, da je bil mladenič dober, da pa ga mati ni nikoli spustila iz stanovanja.

Videti ga je bilo mogoče le skozi zaprte oknice; bil je zelo bled in suh, z dolgimi lasmi in brado, je še povedal. Sicer pa z družino nikoli niso imeli težav; kar se je dogajalo pri njih, se je vedno dogajalo znotraj štirih sten stanovanja, je še povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.