Svet
84386 ogledov

Huda nesreča, dva mrtva, trije hudo ranjeni

Prometna nesreča na avtocesti A1 pri kraju Perušić
1/2
24sata
Pri kraju Perušić na avtocesti proti morju je prišlo do tragične prometne nesreče. Voznik kombija se je zaletel v ustavljeno škodo.

V petek popoldne sta na avtocesti A1 pri kraju Perušić umrla 68-letni voznik iz Ogulina in njegova 70-letna sopotnica, je v soboto sporočila ličko-senjska policijska uprava.

Do nesreče je prišlo nekaj pred drugo uro popoldne na avtocesti v smeri proti morju.

26-letnik iz Gospića je vozil kombi zagrebških registrskih oznak in se zaletel v škodo octavijo ogulinskih registrskih oznak, ki je bila takrat zaustavljena na pasu za prehitevanje in označena z varnostnim trikotnikom.

Voznik škode in potnica sta na kraju umrla, voznik kombija in dva potnika pa so hudo poškodovani. V bolnišnici v Gospiću so sinoči povedali, da je eden na intenzivni negi s hudimi poškodbami glave, dva pa sta na oddelku kirurgije, poroča 24sata. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • andrej084 18:45 09.julij 2022.

    Pula, v Puli, pri Puli.... torej NE v PULJU, novinar, še enkrat v OŠ.

  • tlacan 18:09 09.julij 2022.

    Tako je, ko mladina vidi samo sebe in niti centimeter pred nosom. Starejši se jim morajo umikati na pločnikih, če jih je nekaj "v štric" imajo verjetno predstavo, da bo oseba pred njimi izginila saj se ne umaknejo niti centimetra, ...prikaži več da bi lahko šel mimo. Ko sem enega zadel z ramo, ker sem bil tudi sam trmast, sem slišal za sabo "Ej kaj je temu?". No taki imajo sedaj izpit in vozijo različno "močna"vozila ter ne vidijo ne trikotnika in verjetno ni videl niti vozila na cesti, ker je tako navajen.

  • rd2dmk2 14:20 09.julij 2022.

    no ja avto se ne ustavi kot Road Runner, mislim da bi se dalo odkotalit do odstavnega pasu. verjetno so starci dobil poziv z mobitela da je treba dnevno dozo tablet vzet. me zanima ali so telefoni na ACza klic ...prikaži več v sili na prehitevalni strani ali na odstavni strani ceste.