Svet
25535 ogledov

Huda nesreča, štirje mrtvi in več ranjenih

Prometna nesreča na avtocesti 24sata
V hudi nesreči, ki sem je okrog 7.20 zgodila na avtocesti A1 med Zagrebom in Karlovcem v smeri proti Karlovcu je umrlo več ljudi, poročajo hrvaški mediji.

Do nesreče je danes zjutraj prišlo pri izvozu Jastrebarsko. Avtocesta je zaprta, promet pa je preusmerjen na vzporedne ceste.

Bili smo kakšnih 300 metrov stran, kombi in tovornjak sta končala v jarku ob avtocesti. Izgledalo je grozno, več poškodovanih je,« je za 24sata povedal bralec, ki je bil priča nesreči.

Po prvih neuradnih informacijah policije so v nesreči umrli štirje ljudje, pet je ranjenih. Ogled kraja nesreče še poteka, a menda je kombi pravilno označen stal na odstavnem pasu, ko je prišlo do naleta tovornjaka. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 3
  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 21:49 21.november 2020.

    Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo tipo de préstamos a nuestros clientes de confianza con una tasa de interés del 3%, contáctenos si necesita un préstamo. ...prikaži več Envíenos un correo electrónicos:Michealbensonloanagency@gmail.com,contacto@Michealbensonagency.com Formulario de solicitud de préstamo y devuélvalo,Visita nuestro sitio web:https://michealbensonagency.com/,Whatsapp:+593962046134. Nombre completo .....

  • MihaPu 12:39 21.november 2020.

    Varnost v cestnem prometu pravi, da ko se ti kaj zgodi z vozilom, moraš pravilno nadeti varnostni jopič in postaviti varnostni trikotnik bolj nazaj od avtomobila (sicer sem pozabil koliko metrov je najmanj) in z vsemi osebami oditi za varnostno ...prikaži več ograjo oz. dotične se ne bi smele nahajati v vozilu! Tukaj so torej potniki kombija, če prav razumem, ostali v vozilu in zato so žal izgubili svoje življenje. Pravila so jasna za vse in jih tudi učijo inštruktorji varne vožnje.