Svet
73 ogledov

Hude težave študenta prava z argumentacijo prošnje

Prošnja Reševalni pas/Twitter
Docent na katedri za upravno znanost zagrebške pravne fakultete Vedran Đulabić je na Twitterju objavil nenavadno prošnjo, ki jo je dobil.

Študent prava očitno (še) ni prav dobro podkovan v argumentiranju, saj je v uradni prošnji zaprosil, da ga na izpitu iz lokalne samouprave 13. septembra ne izprašuje Đulabić, ampak naj fakulteta zagotovi njegovo zamenjavo. In razlog: ker ga je Đulabić 12. julija ocenil negativno. 

"Morali bi ker ob vpisu takoj natisnili diplome, pa bi vse rešili naenkrat. Čemu ves ta stres z izpiti," se je profesor pošalil na Twitterju. 

Če bi bil to razlog za zamenjavo profesorja na izpitu, bi nekateri profesorji potrebovali ogromno namestnikov ... 

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:30 09.september 2016.

    To je zih prvi letnik

  • miho 08:51 09.september 2016.

    A niso čefurji po definiciji vsi, ki živijo v republikah, nastalih na območju bivše SFRJ, južno in vzhodno od Slovenije? In ta nepismenost ni nekaj, kar bi pripisal kar vsem čefurjem, sorry. On, ki je to napisal, pa morda je ...prikaži več res nepismen in nesposoben za foh, za katerega študira.

  • k0libri 08:27 09.september 2016.

    Mi je zanimivo, da se novinarji (sic!) posmehujejo velikim tiskanim črkam, ki jih je možak uporabil zaradi čitljivosti, prav tako razlog sploh ni slab. Kumaričen članek nekoga, ki se na nič ne spozna.