Svet
21 ogledov

Ikea podaljšala rok

Trgovina Ikea. EPA
Zanimanje za zaposlitev v Ikeini poslovalnici v Zagrebu je bilo tako veliko, da so podaljšali rok za prijavo.

Švedski pohištveni gigant Ikea prihodnje leto odpira prvo poslovalnico na Hrvaškem. Zanimanje je veliko tako s strani potencialnih kupcev kot kandidatov za prosta delovna mesta. Oglase za prosta delovna mesta so objavili 22. novembra in prijeli že skoraj 900 prijav zainteresiranih.

Največ prijav, 180, je prispelo za mesto vodje ekipe v oddelku za stike z javnostjo. Sledi mesto notranjega oblikovalca s 123 prijavami ter grafičnega oblikovalca in vodje oddelka za trajnostni razvoj s preko 100 prijavami.
 
Zaradi objavljenih prostih delovnih mest so na spletni strani na dan objave zabeležili povečan obisk, ki je povzročil počasno delovanje strani. Podjetje se je tako odločilo, da bo za en dan podaljšalo rok prijave, in sicer na 2. december do polnoči. "Po dosedanjih izkušnjah se največ kandidatov prijavi zadnji dan tik pred iztekom roka," so povedali v podjetju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.