Svet
32 ogledov

Imate sporočila, za katera sploh ne veste

Tudi Facebook ima funkcijo vsiljena pošta.

facebook | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Na Facebooku imate sporočila, za katera sploh ne veste, pa bi bilo morda dobro, da jih preberete.
Pod sporočili imate poleg mape Prejeto še mapo Drugo, ki je po vsej verjetnosti še nikoli prej niste opazili. Tukaj se shranjujejo sporočila, ki so vam jih poslale osebe, s katerim na Facebooku niste povezani. Na to mapo lahko gledate kot na neko vrsto vsiljeno pošto, samo da ni vse, kar se tukaj zbira, tudi dejansko „spam“.

Na to mapo je pred kratkim opozoril kolumnist časnika New York Times David Pogue. Hvaležni bralci so mu pozneje javili, da so v tej mapi našli ponudbe za delo, sporočila starih prijateljev, s katerimi že dalj časa niso bili v stikih, a tudi obvestila o smrti znancev.

"Naša prioriteta je, da vam dostavimo najbolj relevantna sporočila. To storimo tako, da sporočila nižje kakovosti ne upoštevamo. Sporočila razvrščamo s pomočjo različnih faktorjev, najpomembnejši je prijateljstvo na Facebooku. Če ste prijatelj prejemnika ali imate skupne prijatelje, bo vaše sporočilo vidno v mapi Prejeto,“ je razložil Jimmy Chen, predstavnik Facebooka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.