Svet
15 ogledov

"Ime mi je Ray. Živim v gozdu."

Nemška policija EPA
Berlinska policija s pomočjo evropskih policij išče resnično identiteto fanta, ki se je 5. septembra pojavil v Berlinu in trdi, da je zadnjih pet let preživel v gozdu.

Okoli 17 let star fant zna le nekaj nemških besed, zato pa tekoče govori angleško. Policiji je povedal, da sta z očetom do pred kratkim živela v šotoru ali najdenih kočah sredi gozda.

Po njegovem pripovedovanju ga je v divjino pred petimi leti odvedel oče po družinski tragediji, ko je v prometni nesreči umrla njuna žena oziroma mati. Mladenič trdi, da se ne spominja, kje so živeli prej, ne ve niti priimka, oče pa ga je klical zgolj Ray. Pred nekaj tedni se je med padcem v gozdu oče smrtno ponesrečil. Fant se je odločil odkriti civilizacijo in je po lastnih besedah s pomočjo kompasa dva tedna hodil proti severu. Prišel je v predmestje Berlina.

Ray je sicer v dobrem zdravstvenem stanju, nemška policija pa je za pomoč zaprosila vse države EU, da bi odkrila njegov pravi izvor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.