Svet
18 ogledov

Imel je prav posebnega angela varuha

kevin hines Profimedias
Kevin Hines je imel prav posebnega angela varuha.

Kevin Hines je imel manično depresijo, zaradi katere se je poskušal ubiti. V San Franciscu je, ko je bil star 19 let, skočil z mostu Golden Gate Bridge, s katerega je od leta 1937 v smrt skočilo že več kot 1600 ljudi. A mladeniču smrt tistega dne ni bila usojena. Kot je na tiskovni konferenci razkril, mu je življenje rešil morski lev.

Ko je skočil s 70 metrov visokega mostu in se znašel v ledeni vodi, je pod sabo opazil žival. "Mislil sem, da gre za morskega psa in da mi bo odgriznil nogo,“ je povedal. A žival ga ni hotela raniti. Z glavo ga je večkrat potisnila iz vode, da ne bi utonil. Hines je šele v pogovoru z očividcem izvedel, da mu je življenje rešil morski lev, ki se je od mladeniča odmaknil šele po prihodu reševalcev.

Hines je sedaj star 33 let. Svoje življenje ima pod nadzorom, pravi aktivist in pisatelj, ki se je posvetil delu z ljudmi, ki imajo iste težave, kot jih je imel sam. Kot je povedal, je poskus samomora spremenil njegovo življenje. Našel je namreč svoje poslanstvo, ki ni povezano le z ljudmi z depresijo, ampak tudi morskimi levi, za katere se sedaj zavzema z dušo in telesom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.