Svet
5 ogledov

iPad 2 za ceno enke

Ipad 2 je presenetljivo predstavil šef Appla Steve Jobs, ki je zaradi hude bolez Žurnal24 main
Šef Appla Steve Jobs je danes zvečer predstavil naslednika prvega tabličnega računalnika, Apple iPad 2.
Prepričan sem, da bo leto 2011 v znamenju iPada 2.
Steve Jobs, šef Appla

iPad 2 bo za tretjino tanjši in lažji od predhodnika. Imel bo dvojedrni procesor, ki bo tiktakal pri tisoč megahercih. iPad 2 bo imel sprednjo in zadnjo kamero, na voljo pa bo tako v črni kot beli barvi.

Najbolj opazna razlika pa bo verjetno posebno pokrivalo.To se bo na napravo poravnalo z magnetom, uporabno pa bo tudi kot podstavek, s katerim bo mogoče napravo nagniti ali postaviti v pokončni položaj.

Naprava bo imela novejši operacijski sistem ter prenovljeno programsko opremo za urejanje posnetkov, videoposnetkov ter igranje glasbe. Dokupiti bo mogoče tudi priključek HDMI, s katerim bo video mogoče speljati na televizijo v polni HD resoluciji.

Že 25. marca pri sosedih
Novi iPad bo po istih cenah kot predhodnik v ZDA na voljo že 11. marca. Drugod, tudi v Avstriji in Italiji, naj bi bil na voljo od 25. marca.

Apple. Včeraj zvečer po našem času so v ZDA predstavili naslednika tabličnega računalnika Apple ipad.
Ipad 2 bo za tretjino tanjši in lažji od predhodnika. Imel bo dvojedrni procesor, ki bo tiktakal pa bo pri 1.000 megahercih. Ipad 2 bo imel sprednjo in zadnjo kamero, na voljo pa bo tako v črni kot v beli barvi. Najbolj opazna razlika pa bo verjetno posebno pokrivalo. To se bo na napravo poravnalo z magnetom, uporabno pa bo tudi kot podstavek, s katerim bo mogoče napravo nagniti ali postaviti v pokončni položaj. Naprava bo imela novejši operacijski sistem ter prenovljeno programsko opremo za urejanje posnetkov, videoposnetkov ter igranje glasbe. Dokupiti bo mogoče tudi priključek HDMI, s katerim bo video mogoče speljati na televizijo v polni HD resoluciji.
Že 25. marca pri sosedih
Novi ipad bo po istih cenah kot predhodnik v ZDA na voljo že 11. marca. Drugod, tudi v Avstriji in Italiji, naj bi bil na voljo od 25. marca.D. H.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.