Svet
2 ogledov

iPhoni še vedno ne budijo

iPhoni so zatajili že lanskega novembra, ko se alarmi niso avtomatično prilagodi Žurnal24 main
Vse bo v redu, 3. januarja bodo alarmi na vaših iPhonih normalno delovali, so včeraj obljubljali pri Applu. Danes pa nov hladen tuš za proizvajalca, saj iPhoni še vedno ne budijo.

Potem ko je Apple 1. in 2. januarja nezavedno podaljšal spanec, je tiskovna predstavnica podjetja Natalie Harrison včeraj zatrjevala, da se bo hrošč, že poimenovan Y2K11, samodejno odpravil ob prehodu na 3. januar.

Steve Jobs bi moral danes sklicati tiskovno konferenco o alarmu, a je zaspal.
Jezni uporabnik na Twitterju o prvem možu Appla

A številni uporabniki tudi danes niso vstajali s pomočjo naprednih mobilnih napravic, temveč so se morali zanašati na druge vrste bujenja. O tem, da naprava še vedno ne deluje, kot bi se glede na vložen denar spodobilo, so nato bentili prek Facebooka in Twitterja. Ali bo jutri vendarle drugače, še ni znano. Za vsak slučaj morajo uporabniki alarm nastaviti na ponavljajoč cikel.

Težave imajo naprave z nameščenim operacijskim sistemom iOS 4.2.1, torej zadnjo različico, ki je na voljo. Alarmi ne delujejo tudi na nekaterih iPodih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.