Svet
8 ogledov

Išče se kandidat za novo sanjsko službo

Maldivi Shutterstock
Dodatek: sto tisoč dolarjev. Rok za prijavo: 15. september.

Podjetje Jauntaroo išče idealnega kandidata, ki bo potoval po svetu, fotografiral, pisal, to pa delil na družabnih omrežjih. Izbranec bo imel na voljo tudi sto tisoč dolarjev, da bo lahko užival na plažah, obiskoval svetovno znane spomenike in preučeval lokalno kulturo.

 Kaj zahtevajo?

Pogoji za službo niso prav zahtevni. Zaželjeno je, da kandidat uživa v poležavanju na plažah in v masažah, si želi preizkušati lokalno hrano in kulturo, ter potovati v eksotične dežele.

Med pogoji je navedeno tudi, da mora znati posneti dogodke in z njimi nasmejati sledilce. Kot rečeno, bo moral vse objavljati na družabnih omrežjih, zato je med pogoji tudi pripravljenost na tvitanje, objavljanje in označevanje.

Mora pa imeti tudi nekaj fizične kondicije, da bo lahko prestal dolge lete v eksotične dežele. Vedno mora biti pripravljen na avanturo. Med zahtevami je tudi velikodušnost in pripravljenost pomagati drugim.   

Za starejše od 18 let

Kandidati morajo govoriti angleško in dobro pisati. Vešči morajo biti digitalne fotografije in vedeti, kako se fotografije objavlja na družabnih omrežjih. Zato morajo poznati tudi Facebook, Twitter, Pinterest … Morajo biti pripravljeni na daljšo odsotnost od doma, si organizirati potovanje in promovirati podjetje. Seveda pa morajo biti stari več kot 18 let.

Še je čas

Za prijavo je potrebno poslati 60-sekundni posnetek, v katerem pojasnjujete, zakaj ste pravi človek za sanjsko službo. Za podporo boste potrebovali prijatelje in družino, ki bodo vztrajno všečkali vaš posnetek, kar bo odločilno prispevalo k odločitvi.

Ožji izbor petih kandiddatov 

Podjetje namerava izbrati 50 kandidatov, izbor pa zožiti na pet kandidatov, s katerimi bodo opravili osebne razgovore. Čas za prijavo je še do 15. septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.