Svet
164 ogledov

Islamska država objavila video z namero, da bo zavzela ves Z Balkan

Isis grožnja na Youtubu Youtube
Islamski skrajneži so na Youtubu objavili sporočilo, v katerem napovedujejo, da bodo zavzeli ves zahodni Balkan; med državami, ki naj bi jih zavzeli, je tudi Hrvaška. Na zemljevidu so barvanje s črno zaustavili pri hrvaško - slovenski meji.

Sporočilo, v katerem skrajneži napovedujejo, da bodo osvojili Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Albanijo, Makedonijo in Kosovo je bilo objavljeno v petek na Youtubovem kanalu "Pot Halifata", ki tudi sicer objavlja skrajne islamske vsebine.

Sporočilo, ki so ga naslovili omenjenim državam, med drugim vsebuje besedilo, ki govori, naj se Balkanci končno veselijo, saj prihajajo muslimani. "Veseli se Kroatija, padla ti bo demokracija," sporočajo Hrvaški. "Veselite se Albanija, Kosovo, Makedonija, vrnili vam bomo šerijat." Na koncu dodajo še sporočilo ameriškemu predsedniku Obami, ki mu sporočajo, da bo končna zmaga na koncu zagotovo na strani Islamske države.

Videoposnetek je bil po objavi v številnih medijih danes malo pred 13. uro umaknjen.

 

Komentarjev 36
  • korisnik_13858 13:46 27.december 2015.

    Še bolj. Nasilje se uniči samo z večjim nasiljem.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:30 17.julij 2015.

    Zagotovo znajo pobijat nedolžne ljudi, Dvomim pa da so zmožni zavzemat države kr tko mal poprek kot oni želijo prikazat. Ne podcenjujem terorističnih teženj, dvomim pa v njihove ozemeljske želje.

  • softundsicher 08:41 16.julij 2015.

    Joško bo na naši ali njihovi strani?