Svet
12 ogledov

Istospolna poroka nad oceanom

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Da bi pridobile potnike, se letalske družbe poslužujejo različnih marketinških prijemov. Skandinavska SAS bo organizirala prvo poroko homoseksualnega para v zraku.

Iz SAS-a, ki je v državni lasti Švedske, Danske in Norveške, so sporočili, da bodo na krovu letala Airbus A340, ki bo letelo med Stockholmom in New Yorkom 6. decembra letos, gostili prvo poroko homoseksualnega para. Da bi našli ljubezenski par, je družba sprožila medijsko kampanjo z naslovom Love is in the air (Ljubezen je v zraku). "Letalske družbe, vključno s SAS, že desetletja organizirajo poroke na krovu, mi pa bomo prvi na svetu, ki bomo organizirali poroko homoseksualnega para," je v izjavi za javnost povedal Robin Kamark, vodja prodaje SAS. Zmagujoči par bo prejel povratno letalsko karto v poslovnem razredu iz Stockholma v New York, tri nočitve v New Yorku, let v Los Angeles in tri nočitve v zahodnem Hollywoodu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.