Svet
28 ogledov

"Ivanke Trump ne spustite z oči niti ene j*** sekunde"

Ivanka Trump Žurnal24 main
Oči ameriške javnosti so še vedno uprte v družino Donalda Trumpa, ki ga budno spremljajo tako njegovi pristaši kot nasprotniki. Vsi čakajo na prve poteze Trumpa kot predsednika, ravno tako njegove družine. Vrstijo se predvsem opozorila glede Ivanke.

Ivanka Trump je s svojim očetom že po izvolitvi na mesto ameriškega predsednika prisostvovala sestanku z japonskim premierjem Shinzom Abejem. Že takrat so nekateri mediji opozarjali na konflikt interesov. Na spletnih omrežjih je Ivanka Trump sicer precej zaposlena z izgradnjo svoje osebne znamke kot mame, ki peče sladice in ima čajanke s svojimi otroki. "Ne obrnite ji hrbta niti za eno j*** sekundo," opozarja novinarka in kolumnistika Anna Merlan za The Slot.

Novinarka piše, da so Trumpovi sinovi preveč neumni, da bi predstavljali resno grožnjo, Ivanka pa je povsem druga zgodba. Dovolj pametna je, da se drži ob strani in deluje v senci.

Med kampanjo, ko je slabo kazalo njenemu očetu, je prenehala govoriti o politiki in se povsetila izključno promoviranju svoje modne znamke. Že takoj po izvolitvi pa je skušala prodati zapestnico svoje blagovne znamke, ko se je z očetom pojavila v oddaji 60 Minutes. Sledilo je opravičilo, krivdo so zvalili na zaposlenega v marketingu ki da ni imel slabih namenov.

"Nihče ne namiguje, da bo Ivanka storila nekaj nezakonitega. Obstajajo pa presedani za takšno mešanje posla in politike. Prihajajo iz držav, po katerih se res ne potrebujemo zgledovati," opozarja Merlanova in dodaja, da je vse to potrebno imeti v oziru naslednjič, ko Ivanka na družbenih omrežjih objavi fotografije svojih otrok.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Dixon 10:48 29.november 2016.

    ja, slovenijo je mislila. In še ostalih 195, ki niso ZDA.

  • micika 17:59 28.november 2016.

    kak je ata grd je ona prava lepotica,po mami očitno

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:38 28.november 2016.

    " Prihajajo iz držav, po katerih se res ne potrebujemo zgledovati"... emmmm a so mislili s tem Slovenijo? Če je tako, potem naj sebe pogledajo, ker se Slovenija zgleduje po Ameriki že od osamosvojitve dalje. V bistvu že 25 let ...prikaži več govorimo o Amerikanizaciji Slovenije, ki pa itak pobere samo slabe stvari od tam in nobene dobre. Tak da tole zgledovanje... pred svojim pragom naj pomedejo, ker gledajo v ogledalo.