Svet
13 ogledov

"Iz rame ji je visela le kost“

Razno 27.02.13, beli morski pes, shark, foto: shutterstock Shutterstock
20-letno Nemko je med plavanjem na Havajih napadel morski pes. Odgriznil ji je roko.

"Zaslišal sem strašen krik. Zagledal sem dekle in zaplaval do nje. Videl sem, da nima desne roke in da ji iz rame visi le kost. Ves čas je ponavljala, da bo umrla. Rekel sem ji, da ne bo umrla in da ji bom pomagal do obale. Nato je začela moliti," je za nemški Bild dejal 57-letni Rick Moore, ki je med surfanjem na otoku Maui na Havajih rešil nemško turistko, ki jo je napadel morski pes.

 

Kot je dejal, jo je morski pes napadel kakšnih 50 metrov stran od obale. "Zvlekel sem jo do obale, nato pa smo jo skupaj s prijatelji odvlekli k cesti. Začela je izgubljati zavest. Udaril sem jo, da ne bi izgubila zavesti, nato pa sem začel z umetnim dihanjem."

 

20-letna Nemka, ki potuje po ZDA in piše blog o potovanju, je še vedno v bolnišnici na intenzivni negi. Njeno stanje je stabilno, še piše Bild. Lansko leto ji je morski pes poškodoval tudi nogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.