Svet
152 ogledov

Jack russell pokončal novorojenčka

pes, jack russell Shutterstock
Mestece Telford je pretresla tragedija. Družinski pes jack russel terier je do smrti pogrizel osem dni starega dečka.

Novorojenček je za posledicami poškodb umrl v bolnišnici. Pomagati mu niso mogli niti reševalci. "Smo popolnoma uničeni. Nimamo besed, s katerimi bi opisali izgubo. Trenutno o tem ne moremo govoriti. Prosimo vas, da nas pustite v miru žalovati," je za Daily Mail dejala družina.

Sosedi v šoku

Šokirani so tudi sosedi, ki Harperjeve opisujejo kot izjemo ljubečo in prijazno družino . "Sedel sem pred televizijo, ko sem zaslišal sirene. za reševalci so prišli še policisti. pomislil sem, nekaj hudega se je moralo zgoditi. Ko sem slišal, kaj je bilo, sem bi šokiran," je dejal sosed.

Preiskava še poteka

Psa pasme jack russell terier so po napadu uspavali. "Čeprav je jack russel majhen pes, to še ne pomeni, da ne more biti napadalen. Še vedno je terier,“ pravijo strokovnjaki.

Britanska policija dogodek še preiskuje in čaka na izsledke obdukcije. Preiskujejo pa tudi, ali je šlo za splet nesrečnih okoliščin, še piše Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.