Svet
55 ogledov

Japonke nosijo plenice, da prihranijo čas

stranišče, wc Žurnal24 main
Bizarnost z dodano vrednostjo. Vse več Japonk se odloča, da bo nosilo plenice. Zakaj? Da jim cel dan ni treba na WC in tako prihranijo nekaj časa.

Japonski mediji so se razpisali o zadnjem hitu: vse več odraslih in fizično popolnoma zdravih žensk se določa, da bo nosilo plenice le zato, da jim ni treba potrebe opravljati na stranišču.

Za japonsko revijo SPA je spregovorila 25-letnica, ki si je v zadnje pol leta praktično vsak dan „nadela“ plenico. Pravi, da ji zdaj ni treba prekinjati dela, da bi odšla na WC.  Priznava še, da jih nosi le, kadar obleče krilo, saj je v hlačah jasno vidno, da ima še nekaj spodaj. Prav tako je ne obleče, če  gre na zmenek.

Spreminjajo se v moške packe

Revija piše, da je nošenje plenic le del širšega trenda, v katerem ženske postajajo vse bolj podobne moškim, predvsem tistim najbolj zanemarjenim. Po nekaterih raziskavah ženske vse manj čistijo svoja stanovanja, puščajo perilo vsepovsod, odstranjevanje dlačic pa se jim zdi povsem nepotrebno. Ljubiteljice plenic so ekstremni del te skupine.

Komentarjev 2
  • Pepi 21:50 06.oktober 2012.

    Prosim vas,ne pišite takih novic,saj se bojo naši pametnjakoviči spomnili sprejet zakon,ki prepoveduje oprabljanje bioloških potreb,ker bi tako podaljšali delovni čas

  • doggebie.lord 20:00 06.oktober 2012.

    packe nemarne ...