Svet
143 ogledov

Javno priznala posilstvo

Natascha Kampusch 3096 dni Reuters
Natascha Kampusch je v torkovem intervjuju na nemški televiziji priznala, da jo je Wolfgang Priklopil v času osem letnega ujetništva tudi spolno zlorabil.

Natascha Kampusch je v torkovem intervjuju za nemško televizijo javno priznala, da je bila v času svojega več kot osemletnega ujetništva tudi spolno zlorabljena. Kampuschevo je 2. marca 1998 ugrabil Wolfgang Priklopil, ki jo je imel v kleti zaprto vse do njenega pobega 23. avgusta 2006. Po njenem pobegu je storil samomor.

Film o njenem ujetništvu

Natascha je imela na nemški televiziji intervju o njenem filmu z naslovom 3096 dni, ki je zasnovan na njenih spomih ujetništva, piše Daily mail. Film bo ta mesec izšel v Evropi in prikazal, kako jo je imel Priklopil zaprto v celici, ki jo je zgradil v svoji kleti na Dunaju. V njem pa bo prikazano tudi posilstvo.

Dovolj je imela namigovanj

Voditelj oddaje Günter Jauch jo je tekom intervjuja vprašal, če s tem javnosti sporoča, kaj se ji je res zgodilo in jo prosi, da naj jo pustijo pri miru. Kampuschova pa mu je njegove domneve samo potrdila.

Mešani občutki glede Priklopila

Kampuschova, ki je z intervjuji na različnih telivizijah in prodajo knjig zaslužila približno 5 800 000 evrov, ima še vedno mešane občutke o moškem, ki ga sama označuje za "kriminalca". S seboj povsod nosi njegovo sliko, živi v njegovi hiši, med potovanji v tujino pa, zaradi svoje prepoznavnosti, nenehno menja identiteto. "Žal mi je, da ni več živ, saj bi lahko povedal svojo stran zgodbe," je še povedala Jauchu.

O času svojega ujetništva veliko govori, zaradi tega, ker želi svetu predstaviti, kaj vse se ji je zgodilo. Sama pravi, da ji je zelo pomagalo že to, da se ji je vse to zgodilo v času otroštva. "Kot otroci smo tako naivni, da verjamemo v pravico," je še dodala. Meni, da je Priklopil, ki nikoli ni imel dekleta, zanjo skrbel v želji, da bi se zaljubila vanj. "Več stvari izvem o njem, bolj jasno vidim njegov namen".

"Pomembno je navezati stik s svojim mučiteljem."

Še ena žrtev otroške ugrabitve John Egan, ki so ga mučili v Iranu, se je kasneje prav tako pojavil v oddaji. Vsi trije pa so se strinjali, da je za žrtve pomembno, da ostanjeo v stiku s svojimi mučitelji in da ostanejo žrtve, kljub temu da so že svobodne.

Komentarjev 1
  • Slodrifter 17:06 19.februar 2013.

    Well that's lovely, but honestly? NO ONE GIVES A FUCK ABOUT THAT BITCH ANYMORE!!!