Svet
12 ogledov

Je Obama rojen v Ameriki?

"Njegova babica je rekla, da je porod opravila v Keniji. Obama potemtakem ne mor Žurnal24 main
Donald Trump je najel skupino zasebnih detektivov ter jih poslal na Havaje z enim samim ciljem - dokazati morajo, da Obama ni rojen v Združenih državah ter da po zakonu ne more biti predsednik.

"Imam ljudi, ki so zadevo natančno preiskali in niso mogli verjetni svojim izsledkom,“ je v  programu NBC-ja zatrdil Donald Trump in dodal, da je šele v trenutku seznanitve z dokazi pričel razmišljati o tem, da Obama ni rojen v Ameriki.

"Morda sploh ni rojen v Združenih državah. Želim si, da bi javnosti pokazal svoj rojstni list. Menim da s tem ne bi smel imeti problemov. V primeru, da ni rojen v naši državi, bi bila to ena izmed največjih skrivnosti v zgodovini politike,“ je še povedal Trump in pričel dokazovati svojo tezo.

"Njegova babica je rekla, da je porod opravila v Keniji. Obama potemtakem ne more biti ameriški predsednik, saj ni rojen na ameriških tleh," je zatrdil Trump. Milijarder se izjave spominja kot eden izmed najverjetnejših kandidatov za ameriškega predsednika na prihajajočih predsedniških volitvah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.