Svet
35713 ogledov

Je Putin v težavah? Vrhovnega poveljnika naj bi zadel šrapnel

General naj bi bil ranjen včeraj v Izjumu, mestu v ukrajinski regiji Harviv, kjer vse od zaćetka ruske invazije potekajo intenzivni spopadi.

Vrhovni poveljnik ruske vojske Valerij Gerasimov naj bi bil ranjen, novico je popoldne objavil nemški Bild, ki se pri tem sklicuje na ukrajinske medije in uradnike. Informacija ni potrjena. 

66-letnega Gerasimova naj bi zadel šrapnel v desno nogo. Njegovo življenje ni nevarnost. Novico je na Twitterju objavil tudi nekdanji ukrajinski notranji minister Arsen Avakov.

Načelnik naj bi bil ranjen včeraj v Izjumu, mestu v ukrajinski regiji Harviv, kjer vse od zaćetka ruske invazije potekajo intenzivni spopadi. 

V istem napadu na poveljniški center ruske vojske je bilo po besedah ​​svetovalca ukrajinskega ministra za notranje zadeve Antona Geraščenka ubitih več visokih ruskih vojaških uslužbencev. Garasimova minister ne omenja, čeprav je po njegovem znano, da je bil tam.

 

 

Komentarjev 35
  • munja 09:22 02.maj 2022.

    In zakaj se Amerika vmešava v vse živo po vsem svetu - ker ima od tega koristi. Proizvodnja orožja teče noč in dan.

  • Avatar Hribar65
    Hribar65 08:13 02.maj 2022.

    V Rusiji ima predsednik Putin 80% podporo in to lahko zahodni diktatorji samo sanjajo. Ameriški režim ima trenutno najnižjo podporo, celo nižjo od Trumpa. Ruska vojska zmaguje in rusko gospodarstvo je spet na zeleni veji. Zahodni mediji vsak dan ustvarjajo ...prikaži več nove lažne novice, ampak ne bo vam uspelo, ker smo že navajeni da LAŽETE (Irak, Libija, Sirija, Afganistan... ). SLAVA RUSIJI

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 07:59 02.maj 2022.

    Ameriška propaganda na ukrajinsko vojno,pa gledam posnetke ki jih prikazujejo od drugih vojn in fotomontaže ????? mislim da Rusom ne sežejo do kolen ,zdaj pa ameri mečejo polena rusom,Ukrajinci pa žrtve teh bedakov