Svet
18 ogledov

Je ta pevec razlog za Reevino smrt?

Oscar Pistorious in Reeva Steenkamp EPA
Je Oscarju Pistoriousu zaradi pevca Maria Ogla počil film? Je jezo potencirala uporaba steroidov?

Mario Ogle | Avtor: youtube.com youtube.com
Mediji so si edini. Manekenka Reeva Steenkamp, ki jo je ustrelil njen fant, svetovno znani atlet Oscar Pistorious, je po vsej verjetnosti umrla zaradi ljubosumja. Reevino smrt so najprej povezovali z igralcem ragbija Francoisom Hougaardom, s katerim je bila v preteklosti v zvezi. Športnikova tiskovna predstavnica je te govorice že zavrnila.

Zdaj pa so mediji našli novega kandidata. Vzrok za Pistoriousov izbruh naj bi bil 24-letni pevec in maneken Mario Ogle, s katerim je Reeva snemala resničnostni šov "Tropika Island of Treasure", ki so ga premierno prikazali ta konec tedna. "Pistorius je bil neverjetno ljubosumen in aroganten. Ni želel, da bi Reeva in Mario nastopila v istem šovu," je izjavila Dominique Piek, žrtvina prijateljica.

Policija pa menda čaka na Pistoriousove krvne rezultate, ker naj bi obstajala možnost, da je njegovo jezo povzročila uporaba steroidov. V njegovi hiši naj bi jih nekaj celo našli.

Odpovedal nastope

Pistorious sicer še vedno zanika, da je svoje dekle ubil namenoma, je pa njegov prijatelj povedal, da ga je športnik tik po tragediji poklical in izjavil: "Moja punči, ubil sem mojo punči."

Sodišče še vedno ni odločilo, ali bo športnik lahko po plačilu kavcije zapustil pripor. Atletov menedžer je sicer sporočil, da je Pistorius do nadaljnjega odpovedal vse tekme, saj se želi popolnoma posvetiti svoji obrambi.

Govorila o slovesu

"Način, na katerega se posloviš, je zelo pomemben. Na nekoga lahko narediš negativen ali pozitiven vtis. Bodite to, kar ste. Zelo vas bom pogrešala,“ je v intervjuju med snemanjem omenjenega resničnostnega šova povedala Reeva, ki naj bi vse, ki so jo spoznali, vedno zelo pozitivno presenetila.

Reevo bodo upepelili. Pogreb naj bi bil jutri, in sicer v ožjem družinskem krogu.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 16:13 18.februar 2013.

    Pevec je črnec in to je belega rasista tako razjezilo , da jo je pokončal, ker belke , ki probajo obarvane zaslužijo po še vedno zakoreninjenem rasističnemu zakonu in mišljenju samo ugnobitev , na katerikoli način !