Svet
152 ogledov

Je Đurić ubil tudi Milico?

Milica Barašin Facebook
Mati leta 2010 umorjene Milice Barašin se sprašuje, ali je Dragan Đurić tudi morilec njene hčerke.

"Takoj, ko sem izvedela, da je v Bajmoku izginila Tijana, sem se bala najhujšega. Takoj mi je padlo na pamet. Morda je ta človek, ta Dragan Đurić, ki so ga sedaj prijeli, pred štirimi leti ubil tudi mojo hčerko Milico. Nimam dokazov, a materinski instinkt mi govori, da imam prav,“ pravi Svetlana Simendić, ki je leta 2010 izgubila 16-letno hčerko.

Svetlana pravi, da jo je Tijanina smrt močno pretresla. "Dan prej nisem mogla spati, kot bi nekaj čutila. Na žalost me je včeraj zjutraj čakala grozna vest. Pred nekaj dnevi sem govorila s Tijaninim očetom Igorjem. Dogovorili smo se, da se kmalu vidimo. Do tega ni prišlo. Usoda njegove hčerke me je zelo prizadela. V takšnih trenutkih staršev z nobenimi besedami ne moreš potolažiti. Želim si, da bi policija, tako kot ji je to uspelo v primeru Tijane, ugotovila, kdo je oktobra 2010 ubil mojo hčerko.“

Policija pravi, da je tudi v Miličinem primeru prišlo do napredka, a imajo težave pri zbiranju dokazov.

Milico so s prerezanim vratom našli 50 metrov od njenega doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.