Svet
24 ogledov

Jo bodo v drugo le razdevičili?

Catarina Migliorini Facebook
Catarina Migliorini upa, da bo za svojo deviškost dobila 1,5 milijona dolarjev.

Enaindvajsetletna Brazilka Catarina Migliorini bi rada s svojo deviškostjo pošteno zaslužila. Spet … Prodajala jo je namreč že lani. Nekdo ji je ponudil 780 tisoč dolarjev (600 tisoč evrov), a do spolnega odnosa ni prišlo.

Lepotička je sedaj objavila spletno stran, na kateri se lahko vsak, moški ali ženska, poteguje za njeno nedolžnost. Kot pravi, upa, da ji bo uspelo zbrati vsaj 1,5 milijona dolarjev (1,1 milijona evrov). Kako visoke so trenutne ponudbe, lahko vidite TUKAJ.

Prva avkcija del dokumentarnega filma

Catarina je s prvim poskusom prodaje svojega nedotaknjenega himna zaslovela po vsem svetu. Takratna avkcija je bila del dokumentarnega filma "Virgins Wanted" (Device zaželene). Najvišji ponudnik je bil neki Japonec, ki se je skrival za vzdevkom Natsu. Z njim se je sestala v neki restavraciji v Avstraliji, a posla na koncu nista sklenila. "Ni bil 53-letni moški, ampak mlad, le 21 let star fant. Bila sem presenečena. Situacija se mi je zdela sumljiva, zato se z Japoncem nisva dogovorila,“ je izdala lepotička, ki namerava denar porabiti v dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.