Svet
15 ogledov

Jovanotti se je poslovil

Jovanotti EPA
Včeraj so v Trstu pokopali Francesca Pinno, 20-letnega študenta, ki je umrl med postavljanjem odra. Na zadnji poti ga je pospremil tudi Jovanotti.

Trst. Ob zadnjem slovesu od 20-letnega študenta, ki je med postavljanjem odra pred koncertom Jovanottija umrl zaradi poškodb ob sesutju konstrukcije, se je včeraj v Trstu zbrala množica ljudi.

Francesco Pinna je bil eden od priložnostnih delavcev, ki so v začetku preteklega tedna pomagali pri pripravah za zvezdnikov tržaški koncert v okviru njegove najnovejše turneje. Dva stebra konstrukcije, ki naj bi bila po besedah očividcev nagnjena preveč naprej, sta se podrla, nato se je sesul še oder. Več ljudi je bilo poškodovanih, številni pa zaradi tragičnega dogodka tudi v šoku.

Jovanotti je po nesreči odpovedal vse predvidene nadaljnje koncerte v okviru turneje, včeraj je prišel v Trst izraziti sožalje družini umrlega fanta, od 20-letnika pa se je, kot so ujele tudi televizijske kamere, s cvetjem v rokah prišel pred pogrebom posloviti v cerkev, kamor so prinesli krsto nesrečnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.