Svet
87 ogledov

Julia že 30 let pije kri

Vampir PrtScr You tube
Julia Caples že 30 let redno pije kri. Mesečno popije okrog dva litra.

Julia je kri začela piti, ko je imela 15 let. Med prvim poljubom je dobila občutek, da mora fanta ugrizniti v ustnico. "Šlo je za naravni nagon. Ne znam tega drugače pojasniti. In želja ni nikoli prenehala," je rekla Julia in dodala, da je fant, ki ga je ugriznila, ni nikoli več poljubil.

Poročila se je pokopališču

Nato se je njen želja po pitju človeške krvi iz dneva v dan večala. Vse skupaj pa je doseglo vrhunec, ko je spoznala moža Donalda, ki je z njo deli vampirsko strast in gotski način življenja.

Poročila sta se na pokopališču. Med zaobljubo, pa sta si izmenjala tudi kri. Ko se jima je rodil sin, sta se z možem odločila, da prenehata s svojim vampirskim obnašanjem.

Julia je poznana tudi po imenu Temna roža. Ljudi, ki ji donirajo kri, pa ponavadi spozna prek interneta. Vendar ima Julia tudi pogoj, da vsi , ki donirajo svojo kri testirajo. To pa zato, da ne bi zbolela za kakšno nalezljivo boleznijo.

Ljudi, ki pijejo kri vse več

Zdravstveni strokovnjaki opozarjajo, da je „vampirjev“ vse več. Julia pravi, da kri pije veliko več ljudi, kot si lahko zamislimo. "Ko pijem kri se počutim čisto in zdravo. Počutim se lepo in polno energije," je dejala Julia in dodala, da verjame, da se zaradi uživanja krvi počasneje stara, kot ostali ljudje.

Komentarjev 3
  • Senior 19:46 15.junij 2013.

    Ne bo občutila krize v tem kriznem obdobju in bo vedno sita, denar, ki ga ne bo porabila za hrano, bo lahko z njim plačala položnoce.

  • Oseba_ 14:58 15.junij 2013.

    Bolano do amena, psihiatri, javite se in komentirajte to sranje.

  • mph 13:13 15.junij 2013.

    Dobra novica za psihiatre, ker je več kot očitno, da jim dela ne bo nikoli zmanjkalo. :-)