Svet
12897 ogledov

Kaj se je zgodilo s parom na sliki?

Strelski pohod v Las Vegasu
Fotografija ženske, ki jo s svojim telesom ščiti njen fant, je postala simbol tragedije in ljubezni v Las Vegasu.

Po strelskem napadu na koncertu v Las Vegasu, v katerem je umrlo 59 ljudi, prek 500 pa je bilo poškodovanih, so svetovni mediji med drugim objavili pretresljivo fotografijo ženske, ki jo pred streli s svojim telesom ščiti moški. 

Fotografijo ženske, ki z zaprtimi očmi leži na tleh, na njej pa leži njen fant, je posnel fotograf David Becker iz agencije Getty Images. Njuna identiteta ni znana, prav tako ne zdravstveno stanje.  Sonny Melton z ženo Kdo so žrtve? Svet Zaščitil je ženo, sam pa umrl
Streljanje Las Vegas Strah in panika Svet "Otrokom sem poslala poslovilno sporočilo"

Backer je za Time pojasnil, da je fotografijo posnel ob 10.12. Nekaj trenutkov pozneje, je pojasnil, sta oba vstala in stekla stran. "Ne vem, ali je bila poškodovana," je dejal. "A on jo je zelo očitno ščitil s svojim telesom."

V nadaljevanju je Becker fotografiral dalje, med drugim je posnel tudi fotografije teles, ki so ležala na tleh med kupi plastenk in pločevink, vključno s fotografijo ženske, ki ima krvave noge. Ni bil prepričan, ali je živa in ni opazil, da ima kri na nogah, dokler ni pogledal fotografij. "To je bila slika, ob kateri ko sem se zavedel, kaj se dogaja," je povedal. "Spoznal sem, da ljudje umirajo."

V Las Vegas sicer danes potuje ameriški predsednik Donald Trump, ki se bo tam srečal s policisti in poškodovanimi. 

Strelski pohod se je zgodil v nedeljo zvečer, ko je množični morilec Stephen Paddock streljal na množico iz sobe v 32. nadstropju hotela Mandalay Bay.

Streljanje v Las Vegasu Brat strelca Svet Sedimo doma in upamo, da nas kdo ne napade Policija na domu  Stephena Paddocka Svet Nove podrobnosti iz življenja strelca v Las Vegasu

Policiji motiva za napad še ni uspelo ugotoviti. Čeprav je skrajna islamska skupina Islamska država sporočila, da gre za njihovega borca, nimajo indicev, da bi bil upokojeni računovodja, nepremičninski mešetar in igralec na srečo, kakorkoli povezan z mednarodnim terorizmom.

Streljanje na območju Mandalay Bay Grozljivka Svet Strelec mori na koncertu. Kopica ranjenih in mrtvih. Policija išče napadalce.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • gardino 15:32 04.oktober 2017.

    Obvestilo o nizkih obrestnih kreditih in ponudbi za financiranje. Ali so vas zavrnile številne banke? Ali potrebujete financiranje za konsolidacijo vaših dolgov? Tu smo, da vam pomagamo, da bi našli ustrezno rešitev za vaše težave. Tako nudimo posojila zainteresiranim posameznikom ...prikaži več z nizkimi obrestnimi merami od 3% do 3,5%. WhatsApp: +330675086165 davidlarsonfinance@gmail.com davidlarsonfinance@gmail.com

  • Tine123 11:53 04.oktober 2017.

    Zdaj si bodo američani nagrade dajali za najboljšo fotografijo. Uživajo v gledanju omenjenega. Bolan narod.