Svet
135 ogledov

Kako podariti nič?

Nothing Amazon
Vam je kdo na vprašanje, kaj si želiš za rojstni dan, odgovoril, ah, saj mi ni potrebno podariti ničesar. No, zdaj me možno kupiti in podariti tudi to.

"Nič ... za osebo, ki že ima vse.Ultimativni minimalizem. Manj je več, bolj ali manj. Nič ni enostavno. Nič ni sveto. Odprite paket in bodite navdušeni, ko se nič ne zgodi," nekako tako se glasi opis paketa, ki ga prodaja podjetje Amazon za 15 dolarjev. In kaj naj bi za teh 15 dolarjev prejeli? Nič, zapakiran v plastično kapsulo s pojasnilnim kartončkom.

Torej nič za 15 dolarjev? Da in kar je pri tem najbolj zanimivo, je navdušenje kupcev. Sharyl Glenister, ena izmed zadovoljnih strank, je zapisala, da je bilo to zagotovo najboljše darilo za njenega moža: "Ko je odprla paket, se je pritoževal, da mu ne bi smela kupiti ničesa! No, dobil je največji možen nasmeh in celo zaletelo se mu je. Torej hvala, da ste polepšali njegov in moj božič."

Spet drugi uporabnik pa je zapisal, da je preprosto iskal na Googlu, kako kupiti "nič", ta zadetek se mi je zdel fanatstičen: "Skoraj ga nisem kupil, ker je le paket ničesar, ampak pravzaprav ne kupiš paketa, ampak izraz na obrazu, ki odpre darilo."

Nekaj komentarjev je sicer tudi takih, ki sprašujejo, če se je vsem "zmešalo", a kar 72 odstotkov uporabnikov na Amazonu je temu izdelku prisodilo najvišjo možno oceno.

Komentarjev 2
  • kapibara 07:43 14.marec 2016.

    Že videno v prejšnjem stoletju.. Model pakiral dobesedno kamenje in prodal več kot milijon paketkov..:-)

  • asmas 19:50 13.marec 2016.

    kako podariti nič????čisto enostavno.Delam v privat firmi v gospodarstvu in dobivam minimalca.In s čim naj potem obdarim ženo.sreča da imam tako ,da to razume