Svet
6 ogledov

Kakšen šef! Delavcem častil počitnice...

Kitajski milijarder je več kot šest tisoč svojih delavcev odpeljal na plačani dopust v Francijo.

Kitajski milijarder Li Džinjuan, predsednik uprave konzorcija Tiens Group, je 6.400 zaposlenim privoščil letni dopust v Franciji. To pomeni, da jim ga ni le omogočil, pač pa jim ga je tudi plačal in za to odštel okrog 33 milijonov evrov.

Radodarni direktor je v Parizu v ta namen za štiri noči rezerviral 140 hotelov; delavcem je plačal namestitev, turistične vodiče, vstopnice v Louvre in Eifflov stolp ter za nameček še potovanje z vlakom iz Pariza do Azurne obale.

V Nici so darežljivemu direktorju zaposleni na tako imenovani Angleški promenadi oblikovali napis "Sanje Tiensa so Nica na Azurni obali", ki se je vpisal v Guinessovo knjigo rekordov kot najdaljši napis iz človeške verige, piše Telegraph.
 
Potovanje za zaposlene je Li Džinjuan, milijarder s Forbesovega seznama najbogatejših na svetu, organiziral v luči praznovanja 20-letnice plodnega sodelovanja svoje družbe s Francijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.