Svet
20 ogledov

Kastrirala pet tednov starega sinčka

Vlakec Shutterstock
Holden Gothia je pred petimi leti, ko je bil le pet tednov, spal v svoji posteljici v domačem Houstonu, njegova mama pa ga je ob vrnitvi z zabave kastrirala.

Holdnova mama Katherine Nadal je na sodišču trdila, da je dečka ogrizel družinski pes, a so v preiskavi ugotovili, da je kriva ona. Obsodili so jo na 99 let zapora.

Zdravniki so menili, da bodo morali opraviti več deset operacij in svetovanj, a se danes Holden igra s starejšimi brati in normalno živi, piše Daily Mail. Deček se, potem ko mu je mama odrezala spolovila in poškodovala arterijo v nogi, še ne zaveda svojih poškodb.

"Mislim, da se bo Holden vsega zavedel, ko odraste, in težko mu bo sprejeti vso situacijo. Fizično ga ne bo nič bolelo, ampak mislim, da bo čustveno težko prenesel," meni Patches DeShazo, njegova teta in skrbnica, ki je lani ustanovila sklad za zbiranje sredstev, da bi dečku omogočila operacije, s katerimi bi zdravniki opravili rekonstrukcijo genitalij.

Mama je bila stara znanka policije

Po napadu mame je fantek izgubil polovico krvi iz telesa in komaj so mu rešili življenje. Ženska je bila že pred tem stara znanka policije zaradi težav z drogami, po napadu pa so opravili test in ugotovili, da je bila pod vplivom kokaina, metadona in xanaxa.

Komentarjev 2
  • bla_blabla 23:26 22.junij 2012.

    Smem vprasat na katerih drigag je vse bil novinar, ki je to napisal????"Holden Gothia je pred petimi leti, ko je bil le pet tednov, spal v svoji posteljici v domačem Houstonu, njegova mama pa ga je ob vrnitvi ...prikaži več z zabave kastrirala."Bi rekelda je bil se na kaksni vec kot ta "mama".

  • Stolp 22:56 22.junij 2012.

    Pri nas bi dobila malo pogojne pa še sina bi ji po razvezi dodelili v nadaljno skrb.