Svet
2769 ogledov

Ker jima po izteku delovnega časa natakar ni postregel s pijačo, sta ga pretepla

Bar natakar iStockphoto
Neverjetna zgodba, žeja je bila očitno na višku. 26- in 30-letnik sta pretepla 42-letnega natakarja, ker jima po izteku delovnega časa ni želel postreči s pijačo.

Iz Hrvaške prihaja nenavadna zgodba. Ker natakar v enem od gostinskih lokalov v Šibeniku strankama, 26- in 30-letnemu moškemu, ni želel postreči s pijačo, saj se je delovni čas gostinskega obrata že iztekel, sta ga ta napadla in pretepla, poroča hrvaški spletni portal Index.hr.

S kriminalistično preiskavo je bilo ugotovljeno, da sta osumljenca v torek zvečer po koncu rednega delovnega časa lokala natakarja prosila za pijačo. Natakar jima je odgovoril, da ne more izpolniti njunega naročila, nakar sta ga verbalno, nato pa še fizično napadla. Natakar je po fizičnem napadu zdravniško pomoč poiskal pomoč v splošni bolnišnici v Šibeniku, kjer so zabeležili lažje telesne poškodbe.

Kot so sporočili s hrvaške policije, so policisti zaključili kriminalistično preiskavo nad omenjeno dvojico, osumljena sta groženj, poskusa povzročitve hudih telesnih poškodb in nasilniškega vedenja zoper 42-letnega natakarja.

Storilca, ki sta osumljena kaznivega dejanja, sta bila s kazensko ovadbo predana v pripor šibeniško-kninske policijske uprave, na šibeniško državno tožilstvo pa je bila predana kazenska ovadba, še poročajo hrvaški mediji. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Kmodri 22:23 27.oktober 2023.

    Smo šli s familijo v restavracijo. Po koncu kosila sem želel plačati račun. Natakarica, takoj! Čakamo pol ure! Isti odgovor! Vse, ko se ta takoj raztegne na 2 uri! Potem smo odšli! Zanami je pritekla natakarica, da naj plačamo! Sem ...prikaži več ji povedal, da nam mora ona plačati za naš izgubljen čas! Je zagrozila s policijo! Gostilno smo prijavili inšp. Odgovor: Prav ste ravnali!

  • Avatar Firefly
    Firefly 18:51 26.oktober 2023.

    Nekaj tukaj ne štima,policaji napisali, da gre za hujše poškodbe, zdravniki pa,da gre za lažje poškodbe.......to je tako kot da glup jebe zbunjenog,potem pa se vprašaš kdo je na koncu lud.......