Svet
43 ogledov

Kitajska: odrezal penis in skočil z balkona

Šestindvajsetletnik si je na valentinovo pred stojnico s sadjem na kitajski prestižni univerzi Tsinghua odrezal penis, nato pa storil samomor.

"Prišel je in rekel, da želi kupiti sadje. Živčno je postopal in zdelo se je, kot da ne namerava kupiti ničesar. Kar naenkrat je na stojnici s sadjem zagrabil nož in si odrezal penis," je povedala lastnica stojnice Hua, ki je takoj po dogodku poklicala na pomoč, a moški je že stekel proti zobni kliniki.

"Pritekel s penisom v roki"

Zdravnik Li iz zobne klinike univerze Tsinghua je povedal, da je okrog poldneva v kliniko prišel moški, ki je v rokah držal svoj organ. Želel je anestezijo, a so imeli le anestezijo za zobe. "Prizor me je šokiral in rekel sem mu, da mu ne moremo pomagati," je rekel zdravnik Li.

Skočil z balkona

Zato se je moški obrnil in s krvavimi hlačami stekel proti univerzitetni bolnišnici. Sprejel ga je dežurni kirurg, ki je ocenil, da gre za hudo poškodbo. Rano mu je povil in ga napotil v drugo, večjo bolnišnico.

Medtem ko so se zdravniki posvetovali, je pobegnil. Med iskanjem so izvedeli, da je nekdo v sosednjem hotelu skočil z balkona. Ugotovili so, da gre za njihovega pacienta.

Osebje v hotelu je kasneje povedalo, da je videlo moškega, ki je pritekel v hotel, odhitel v tretje nadstropje in skočil z balkona. Kasneje je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici. Razlog njegovega dejanja ni znan. Domnevajo pa, da si je moški želel spremembe spola, saj naj bi se oblačil v ženska oblačila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.