Svet
33 ogledov

Kitajski hit: nahranite tigra

sibirski tiger, kitajska, rezervat, park, ogrožene živali
1/16
Žurnal24 main
V največjem naravnem rezervatu za tigre na Kitajskem lahko obiskovalci po novem tudi izberejo, katero živo žival bodo žrtvovali za tigrovo malico. Seveda, brez plačila tudi tokrat ne gre.

Obiskovalci tako lahko izbirajo med različnimi meniji za okoli tisoč sibirskih tigrov, ki prebivajo v parku.

Po poročanju oddaje Today na ameriški televizijski postaji NBC tako lahko tigra za 5,4 evra nahranite s kokošjo, za 61 evrov z ovco in za 202 evra s kravo.

V galeriji si oglejte fotografije tigrov iz omenjenega parka.

Kot je razvidno iz videoposnetka (vir je Youtube), lahko obiskovalci po nakupu živali opazujejo, kako tiger ulovi živo žival in kako jo na koncu tudi poje.

Sama turistična atrakcija pa zna biti zelo nevarna, saj skupino turistov voznik posebnega vozila parka zapelje v neposredno bližino tigrov. To pa je lahko tudi smrtno nevarno.

Voznik "avtobusa avantura številka ena" je januarja moral izstopiti iz vozila, saj se mu je pokvaril motor. V tistem trenutku pa je nanj skočil tiger in ga poškodoval do smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.