Svet
72 ogledov

Kje je Vladimir Putin?

Vladimir Putin Profimedias
Ne le ruska, počasi se že vsa svetovna javnost sprašuje, kje je Vladimir Putin. Na spletnih omrežjih že krožijo teorije o njegovi smrti, medtem ko je eden izmed švicarskih tabloidov zapisal, da je razlog njegovega nepojavljanja v javnosti pričakovanje otroka.

Po več kot tedenski odsotnosti ruskega predsednika Vladimirja Putina družabna spletna omrežja ugibajo o njegovi smrti. Putin se je nazadnje v javnosti pokazal 5. Marca. Kremelj na vprašanja, kje je predsednik, odgovarja, da je z njim vse v redu in da ni nobenih “razlogov za skrbi”.

Ne glede na to si na družabnih omrežjih številni uporabniki  zamišljajo, kako bi izgledal svet brez Putina ter razpravljajo tudi o tem, kako bi izgledal njegov pogreb in če bi ta prekosil Leninovega. Ugibajo o tem, kako bi odreagirala javna televizija in s kom bi Putin v nebesih najprej govoril.

 

V ozadju pričakovanje otroka?

Švicarski tabloid Blick je objavil informacijo, da je resnični razlog Putinovega nepojavljanja pričakovanje sina. Švicarji trdijo, da je bila Putonova ljubimka Alina Kabajeva sprejeta na kliniko Sant’ Anna of Sorengo, kjer naj bi se pripravljali na njen porod. Očividci trdijo, da jo je spremljal prav Putin.

Ruski predsednik in njegova mlada spremljevalka, nekdanja olimpijska prvakinja v gimnastiki, skoraj nikoli nista skupaj v javnosti, njun odnos naj bi bil tajen, zato Rusi trdijo, da je povsem nemogoče preveriti, ali je kaj na tem.

Kremelj sicer vztraja, da je s Putinom vse v redu. Tiskovni predsednik Kremlja Dmitrij Peskov je na moskovskem radiu poudaril, da je “Putin tako zdrav, da lahko pri rokovanju lomi roke”. Dodal je, da ima Putin številne sestanke, vendar da pač vsi niso za v javnost. 

Komentarjev 1