Svet
16 ogledov

Kje je Vladimir Putin?

Vladimir Putin Russia Today/Youtube prtscr
Kremelj na to vprašanje, ki se v ruskih medijih pojavlja vse pogosteje, ne odgovarja. Gazeta.ru piše, da so v ozadju odnosi s Turčijo in težave z Abhazijo.

Ruski predsednik Vladimir Putin je v zadnjih dneh odpovedal številne sestanke, v javnosti se ni pojavil od 1. julija. Glede razlogov se pojavljajo številna vprašanja.

Kot piše Independent se je Putin nazadnje v javnosti pojavil na vrhu na Finskem, kjer je opozoril, da bo Rusija - v kolikor se bo Finska pridružila Natu - sprejela določene ukrepe. Putin je nato odpovedal posvet na temo turizma v Altaju, ki je bil napovedan za 5. julija. Srečanje je bilo prestavljeno za nedoločen čas. Iz Putinovega kabineta so informacijo o odpovedi udeležbe pospremili s pojasnilom, da je predsednik na službeni poti in da se bo vrnil v ponedeljek.

Včeraj naj bi se Putin udeležil 6. mednarodnih športnih iger otrok Azije v Jakutiji, vendar je udeležbo odpovedal. Razlog naj bi bil - tako v njegovem kabinetu - predsednikov urnik, na katerega vplivajo tudi nepredvidene spremembe. Ruski predsednik je nato odpovedal še sestanke, napovedane za današnji dan, ki naj bi jih imel v Novgorodu. Kaj je v resnici razlog odpovedim, ni znano. 

Nazadnje, ko se je javno spraševala, kje je ruski predsednik, potem ko ga nekaj časa ni bilo v javnosti, se je to zgodilo marca lani. Takrat so se začele širiti različne teorije od tega, da je umrl, da ima težave s hrbtom, da je njegova skrivna partnerka rodila v Švici, do tega, da okreva po plastični operaciji. Kremelj je vse teorije demantiral, resnični razlog njegovega izginotja pa nikoli ni bil v resnici pojasnjen.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:53 08.julij 2016.

    Nič posebnega. Skrbi za to da ni predvidljiv. Predvidljivost te hitro lahko stane življenja če vodiš pomembno državo. Ker ni šans da vodš tako pomembno državo pa da nimaš nekoga ki ti hoče vzet življenje...ni šans.

  • URIAH HEEP 18:14 07.julij 2016.

    Spet na sestanku z galaktičnimi zavezniki, tko kot lani ko je izginil na galaktični posvet v boju zoper Orion in njihovimi zavezniki zahodnimi kapitalisti, Rotschildi...

  • dragec 17:24 07.julij 2016.

    ti to misliš,menda bo obiskal najbolj neumno NOVOTVXXX