Svet
9 ogledov

Klofuta za 33 milijonov kun

kune Shutterstock
Ko je srečnež ugotovil, da je zmagovalna kombinacija njegova, mu je postalo kar slabo. Moral si je primazati klofuto.

Dobitnik 33 milijonov kun (skoraj 4,5 milijona evrov) z Reke je povedal, kako si je moral prisoliti klofuto, da bi prišel k sebi. Srečnež s področja hrvaškega Kvarnerja je svojo ženo počasi pripravljal na novico o dobitku, pa tudi njegovi otroci še ne vedo vsega.

"Moraš igrati in upati. Zdaj, ko sem dobil, pa bom srečo prepustil drugim," je dejal srečnež, ki je izpolnik listek za 12 kun (1,59 evra) s štirimi kombinacijami in prečrtano črko B ter zadel supersedmico in dobil milijonski znesek.

"Videl sem novico, da je jackpot romal na Reko, in rekel sem si, da čestitam dobitniku, kdorkoli že je," je povedal. Veliko je bral o dobitku, a ni dojel, da gre zanj. Ko je ugotovil, da je zmagovalna kombinacija njegova, mu je postalo kar slabo. Denar bo zapravil za otroke in bližnje sorodnike ter prijatelje. Ne pričakuje, da se bo njegovo življenje veliko spremenilo. Denar je sicer zelo pomemben, a ima srečo, da ga ima s kom deliti, je povedal srečni Hrvat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.