Svet
27 ogledov

Knjiga: Bin Laden uporabljal naravno viagro

Osama bin Laden EPA
Eden izmed najbolj znanih teroristov na svetu Osama bin Laden, ki je lansko leto umrl pod streli ameriških specialcev, si je želel, da bi si ga njegove žene vedno želele v postelji in da bi bil večno občudovan.

Novinar Peter Bergen, ki je leta 1997 z Osamo bin Ladnom opravil tudi intervju, bo v kratkem izdal knjigo Lov na človeka: Deset letno iskanje Bin Ladna od 9/11 (Manhunt: The Ten-Year Search for bin Laden from 9/11), ki bo med drugim postregla tudi z nekoliko bolj pikantnimi podrobnostmi njegovega življenja.

Kratek pregled osnutka knjige namreč razkriva, da si je nekoč najbolj iskani terorist na svetu najbolj želel, da bi si ga njegove žene vsak dan želele v postelji in da bi ga večno občudovale.

"Bin Laden je bil samovšečen," je povedal vir iz njegove družine. "Bin Laden si redno barval lase in brado z barvo Just for Men, da bi sredi svojih petdesetih let ohranil mladostni videz," del knjige povzema Washington Examiner.

A ker je bila želja, da bi živel kot Playboyjev Hugh Hefner, tako velika, se ni ustavil samo pri tem. "Da bi lahko bil kos svojim štirim ženskam, je pogosto uporabljal sirup Avena - naravno viagro, ki je narejen iz divjega ovsa in ki so jo v velikih količinah našli v njegovi rezidenci, kjer je bil ubit," še razkriva knjiga.

Avtor knjige, ki bo izšla prvega maja oziroma na prvo obletnico uboja Osame bin Ladna v pakistanskem Abbottabadu, je zapisal tudi, da je bil bin Laden zagovornik poligamije. Verjel je, da to zahteva tudi vera. "Svojim prijateljem se je pogosto šalil: ´Ne razumem zakaj bi se moški poročilo le z eno žensko. Če bi imel štiri žene, bi živel kot ženin´."

Komentarjev 2
  • privat 08:42 29.april 2012.

    napaka je v prehitrem pisanju...in kaj misliš je to vredno te tvoje obsodbe?? Ja če si malo debilen-na!Jaz nerazumem zakaj bi bil moški samo z eno žensko ..al poročen al drugač???

  • ghz891 08:55 28.april 2012.

    Domača naloga: Najdi napako v sledečem stavku "Ne razumem zakaj bi se moški poročilo le z eno žensko."