Svet
15 ogledov

Ko bolha raztogoti ferrarija

Črni lepotec ne prav posebej obzirnega lastnika. (Foto: Italijanski karabinjerji Žurnal24 main
Vozniki na oblegani rimski obvoznici so bili na predvečer silvestrovega priča nenavadnemu pretepu med lastnikom dragocenega ferrarija in malega fiata. Policija je med posredovanjem našla še 27.500 evrov.

Vse se je začelo, ker voznik fiata seicenta, sicer duhovnega naslednika legendarnega fiata 126 oziroma "bolhe", med uvozom na rimsko obvoznico predse ni hotel spustiti voznika črnega ferrarija 458 italia.  Ta je trenutno eden najbolj vročih avtomobilov na svetu sploh in vreden najmanj 200.000 evrov.

Fiat seicento:
cena: okoli 7.000 evrov
najvišja hitrost: 150 km/h

Ferrari 458 italia:
cena: okoli 200.000 evrov
najvišja hitrost: 320 km/h

Voznika v črnem vrancu je ravnanje fiata tako raztogotilo, da ga je, ko ga je končno prehitel, prisil, da se je zaustavil. Nato sta iz ferrarija skočila 30-letni voznik in njegov 32-letni prijatelj, razbila steklo na fiatu in začela deliti udarce 32-letnemu lastniku fiata.

Na srečo slednjega je dogajanje opazil nek policist izven službene dolžnosti in obvestil kolege, poroča La Republicca. Ti so nemudoma prihiteli na kraj avtocestnega pretepa in aretirali oba razgreteža. Med podrobno preiskavo ferrarija so našli še 27.500 evrov v gotovini, za katere bosta morala aretirana pojasnjevati izvor.

Lastnik fiata je končal v bolnišnici. Vsi vpleteni so Rimljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.