Svet
14576 ogledov

Ko se Trump slika s Šarcem ... in s Kolindo

Marjan Šarec Donald Trump Kolinda Grabar-Kitarović Official White House Photo by Andrea Hanks
Razlika je več kot očitna.

Predsednik vlade Marjan Šarec se je udeležil sprejema, ki sta ga priredila ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump. Dogodek so, kot se temu spodobi, ovekovečili s fotografijo. 

S predsedniškim parom se je fotografirala tudi hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović. Zanimiva je predvsem primerjava fotografij in drža predsedniškega para na eni in drugi fotografiji. 

Marjan Šarec Donald Trump Kolinda Grabar-Kitarović | Avtor: Official White House Photo by Andrea Hanks Official White House Photo by Andrea Hanks

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 21
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 20:49 27.september 2019.

    vsak moški bi imal trojček z dvema ženskama in nobeden z dvema moškima.........plus tega nikomur pametnemu ne more biti v ponos, da se slika z bedakom Trumpom in punco na poziv.......

  • fiston 00:35 27.september 2019.

    A je Pahorju uspelo, da se je slikal s precednikom ZDA ? Se samo spomnim, da je obljubil, da bomo ene iz Guantanama vzeli, da bi se lahko slikal, ne spomnim pa se ali mu je uspelo.

  • mirror 21:50 26.september 2019.

    Hrvati vodijo politiko po smernicah Američanov, Slovenija pa po smernicah komunizma proti Rusiji in to ZDA dobro vedo, zato pa je tak razpored na fotografiji. Tako, ko je zmagal Trump, hrvaška predsednica ni tako kot mnogi v Sloveniji še naprej ...prikaži večej udrihala po Trumpu, temveč je takoj začela graditi odnose z novo administracijo v Beli hiši. Američani si take malenkosti zapomnijo. Blišč in beda naše levičarske politike.