Svet
676 ogledov

Ko veščine vlamljanja rešijo življenje

Zapornik ZDA Pro
Deklici, ki je zaradi nepazljivosti njenega očeta ostala zaklenjena v avtomobilu, je na pomoč priskočilo pet kaznjencev.

Skupina zapornikov, ki je na v okrožju Pasco pri Tampi na Floridi opravljala dela na cesti, je iz osebnega avtomobila rešila enoletno deklico. Ta je ostala zaklenjena v atomobilu, potem ko jo je oče pripel v otroški sedež, ključ od avtomobila pa odvrgel na zadnji sedež. Ko je zaprl vrata, je ugotovil, da se je avto zaklenil.

Na pomoč priskočili zaporniki

Kaznjenci so s pomočjo obešelanika brez odlašanja  vlomili v notranjost avtomobila in osvobodili enoletnico. Pri tem so jim pomagli tudi šerifovi pomočniki. Reševalna akcija je potekala pet minut, vsi udeleženi so jo odnesli brez poškodb.

Celotno dogajanje je posnela dekličina mati Shadow Lantry in posnetek objavila na Facebooku. Na posnetku je videti, kako kaznjenci, oblečeni v zaporniške uniforme, z obešalnikom za oblačila vlamljajo v avto. Rešiteljem svoje deklice se je presrečna mati zahvalila z besedami: "Hvala bogu za kriminalce. Spoštujem vas vse."

Šerif zapora Chris Nocco pa je za WFTS dodal:  "Le majhen delež kriminalcev, se zaveda, da so v preteklosti sprejeli slabe odločitve, ki jih sedaj želijo popraviti."

iskalna akcija svetilka noč Bovec Slovenija Sredi noči stekla reševalna akcija
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.