Svet
2 ogledov

Končan razvoj Windows 8.1

Microsoft EPA
Microsoft je zaključil razvoj operacijskega sistema Windows 8.1. Na voljo bo od 18. oktobra.

Partnerskim proizvajalcem originalne strojne opreme bo tako le 10 mesecev po predstavitvi operacijskega sistema Windows 8 že začel dostavljati posodobitvi Windows 8.1 in Windows RT 8.1.

Hitrejše predstavljanje izdelkov

Kot so danes še sporočili iz slovenske podružnice Microsofta, to tudi dokazuje Microsoftov napredek pri prehodu na nov, hitrejši cikel predstavljanja izdelkov na trgu. Izdelke na trgu sedaj predstavljajo hitreje kot kdaj koli prej in z večjim poudarkom na povezovanju med različnim izdelki in storitvami.

Windows 8.1 je po navedbah Microsofta Slovenija pomembna posodobitev operacijskega sistema, ki temelji na povratnih informacijah uporabnikov in sodelovanju med različnimi Microsoftovimi razvojnimi skupinami. Uporabnikom naj bi z intuitivnim in odzivnim uporabniškim vmesnikom zagotovil še boljšo poenoteno izkušnjo na vseh napravah.

Start je nazaj

Nova različica operacijskemu sistemu med drugim vrača gumb Start, pri Microsoftu pa so dodali tudi številne druge funkcije in izboljšave, med drugim na področju personalizacije, spletnega brskalnika Internet Explorer 11, iskanja po spletu, vgrajenih aplikacij, med katerimi bo tudi nekaj novih, izboljšano izkušnjo pri uporabi Windows Store in integracijo z oblačno storitvijo Skydrive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.