Svet
46 ogledov

Konec sveta 30. junija, zavladal bo "666"

Konec sveta
1/2
You tube
Od konca sveta nas loči le še 54 dni, je prepričana krščanska sekta Growing in Grace International. Člani sekte in njen vodja bodo 30. junija postali nesmrtni.

Sekta je že natisnila nekaj plakatov, s katerimi želijo opozoriti na konec sveta, ki bo 30. junija. O apokalipsi pa svoje pripadnike obveščajo in opozarjajo tudi s pridigami po televiziji in radiu.

Vodja sekte Jose de Luis de Jesus, ki ima samega sebe za antikrista, svoje privržence ves čas opozarja, da bodo apokalipso preživeli le tisti, ki mu bodo sledili. Na "sodni dan" bodo postali nesmrtni, hodili bodo lahko čez ogenj, stene … "Tega dne bo telo Joseja Luisa de Jesusa postalo nesmrtno. Živel bo večno, nesmrtni pa bodo postali tudi njegovi privrženci," trdi škof sekte Grace v Kanadi.

Ustanovil jo je leta 1986

De Jesus, ki se je rodil v Puerto Ricu je omenjeno sekto ustanovil leta 1986, ko je doživel preobrazbo. Pripadniki njegove sekte ga kličejo ata in slepo verujejo vanj ter nikomur ne dovolijo, da bi ga kritiziral. Na njegov ukaz si na dele telesa tetovirajo številko 666, piše Daily Mail. "Naša življenja so obogatena. Če smo kult, kakor nas kličejo, potem lahko rečem, da smo odličen kult," je dejal eden izmed pripadnikov.

Nore napovedi o koncu sveta

Apokalipso je že štirikrat napovedal tudi ameriški pridigar Harold Camping. Tukaj lahko preberete napovedi, ki so najbolj udarile mimo.

Komentarjev 4
  • bojovi 16:28 07.maj 2012.

    Naj kar bo jaz sem preživel že 7 koncev sveta, ker sva z Chuckom Norrisom best frenda.

  • wolfyy 14:48 07.maj 2012.

    neučakan sem kdaj se bo nekomu končno usr*** in bo zadel :)point mojega posta pa je...da vsak teden nekdo napove konec sveta in mi smo o tem obveščeni, kot da je glavna novica dneva...

  • mirko 10:23 07.maj 2012.

    Če si tako neučakan lahko hitro narediš konec sveta (samo za sebe), samo odločit se moraš.