Svet
40 ogledov

Kopilot skrbel za zabavo v kabini

Kopilot pogrešanega letala Prstcr Youtube
Kopilot pogrešanega malezijskega letala naj bi si rad prikrojil pravila obnašanja na letalu.

Pilot letala družbe Malaysia Airlines, ki je pred petimi dnevi izginilo, Zaharie Ahmad Shah je bil sicer izkušen pilot, predan svojemu delu, za njegovega sodelavca, 27-letnega kopilota Fariqa Abdula Hamida, pa naj bi veljalo vse kaj drugega.

Po poročanju različnih svetovnih medijev je Abdul za letalstvo to, kar je Francesco Schettino za pomorstvo – Schettino se je "proslavil" kot kapitan, ki mu je uspelo potopiti križarko Costa Concordia. Ladja naj bi zašla v težave, ker se je bolj kot plovbi posvečal privlačni plavolaski.

Povabilo v kabino

Tudi Abdul je domnevno rad poskrbel, da je imel v pilotski kabini obiske čednih potnic, kar dokazujejo posnetki iz leta 2011. Takrat naj bi bili dve dekleti v kabini ves let iz Phuketa v Kuala Lampur. V kabino ju je po trditvah ene od deklet povabil Abdul, pilota naj bi kadila in zabavala dekleti.

Pri Malaysia Airlines so bili zaradi objav šokirani, kot so dejali, je tako obnašanje povsem nesprejemljivo, navzočnost drugih oseb v pilotski kabini pa strogo prepovedano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.