Svet
14 ogledov

Kosorjeva s solzami v očeh pred sabor

Žurnal24 main
Pobrala bom svoje stvari iz pisarne in jih odnesla domov, je izjavila Jadranka Kosor s tresočim se glasom in solzami v očeh. Ostaja brez pisarne in voznika.

Jadranka Kosor je zajokala, ker jo je prizadelo, da so jo zamenjali na mestu podpredsednice sabora, še bolj pa žalitve med kampanjo v njeni stranki HDZ. "V kampanji nisem nikogar užalila, mene pa vsi. Očitali so mi, da sem mati samohranilka, ki ne more vzgajati svojega otroka. Če sem na kaj ponosna, je to moj sin," je dejala s tresočim se glasom in solzami v očeh, poročajo hrvaški mediji. Prav tako so jo prizadela tista "strašna sporočila" v WC-ju Vatroslava Lisinskega.

Kljub vsemu bo ostala članica stranke, svoje delo bo opravljala, kot je treba, le brez infrastrukture. Namreč, Kosorjeva je ostala brez pisarne in voznika. "Bar v parlamentu bo moja pisarna, imela pa bom tudi več časa za druženje z vami novinarji," je rekla in dodala, da je bila kaznovana, ne ve pa, zakaj, saj ni storila nič narobe. "Sem samo človek, samo ženska."

Komentarjev 1
  • Izudin 15:12 13.junij 2012.

    Tako je to v demokraciji, kjer te lahko žalijo in pljuvajo po tebi brez vsake odgovornosti, delavce mečejo na cesto kot škart itd. Se ne čudim ljudem, ki se jim toži po prejšnjem sistemu oz. Titu, ko je vsak dobil ...prikaži več delo in zato bil pošteno plačan. Groza ta "demokratični" kapitalizem.