Svet
5 ogledov

"Kot da bi se zrušilo letalo"

(Foto: MSNBC)
1/2
Žurnal24 main
V ameriškem mestu New Jersey se je zrušil del parkirne hiše. Koliko ljudi je bilo pri tem poškodovanih, še ni znano. Po poročanju medijev naj bi bili pod ruševinami dve osebi.

Na območje parkirne hiše so takoj prispeli gasilci in reševalci, ki preiskujejo, ali je zaradi zrušitve stropa garažne hiše kdo ujet pod ruševinami. Po zrušitvi dveh nadstropij garaže je uničen tudi osrednji stekleni del garaže in njen uvoz. 

Stanje po zrušitvi garažne hiše si oglejte v zavihku video (vir: Youtube).

Po poročanju tamkajšnjih medijev oblasti iščejo dve osebi, ki sta izginili potem, ko se je zrušilo zgornje nadstropje parkirne hiše.

Eno osebo so medtem že našli, njeno zdravstveno stanje pa še ni znano.

"Mislil sem, da je bil potres ali da se je zrušilo letalo," je dejal prebivalec bloka ob parkirni hiši Chris Baldo. "Slišalo se je, kot da se je zrušila cela stavba. Zgrabil sem svojega psa in z mamo stekel iz stanovanja. Celotna stavba se je tresla. Pogledal sem skozi okno in videl, kako se vse seseda."

Parkirna hiša stoji ob stanovanjskem bloku, ki so ga oblasti že evakuirale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.