Svet
38423 ogledov

"Kurba, ukradla si mi moža!" Po škandalu na pogrebu mora zdaj plačati

Pogreb Profimedias
Na sodišču je bila obsojena v odsotnosti.

43-letna Tatjana iz okolice kraja Križevac je na pogrebu svojega nekdanjega moža, ki je storil samomor, povzročila pravi škandal. Zaradi verbalnega in fizičnega napada na svojo bivšo svakinjo Ankico, ženo pokojnikovega brata, jo je sodišče spoznalo za krivo in jo obsodilo na sto evrov kazni, poroča hrvaški portal Podravski.hr.

"Kurba, vzela si mi moža!" je na pogrebu kričala na svakinjo, ki je bila na pogrebu z možem in otroki, nato pa jo je še udarila. Zaradi močnega udarca je bila Ankica na urgenci v Koprivnici.

"Otroci so začeli jokati, moral sem jih odpeljati stran, da niso gledali te strahote, vse mogoče ji je rekla," je na sojenju dejal pokojnikov brat.

"Ko se je začel pogreb, me je najprej napadla njena mama, ki je trdila, da sem jaz kriva za njegovo smrt. Potem me je, medtem ko je duhovnik molil za njegovo dušo, Tatjana začela žaliti, govorila je, da sem kurba in da sem ji vzela moža. Ko se je pogreb končal, me ne kar naenkrat močno udarila v desno ramo, da sem morala v bolnišnico," je pričala Ankica.

To pa še ni bilo vse. Tatjana je, potem ko je bila krsta z nekdanjim možem že v grobu, večji kos zemlje vrgla v Ankičino mater. To se je zgodilo po duhovnikovem povabilu navzočim, da lahko v grob nasujejo nekaj zemlje, kar je ponekod še vedno navada tudi pri nas. 

Ankica je povedala, da s Tatjano že dolgo niso v dobrih odnosih, zdaj pa je že več let niso videli, ker živi in dela v Nemčiji. Tudi na sojenju je ni bilo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Lovebites 10:43 05.julij 2018.

    Napis SLOVENIJA so namerno pustili za provokacijo.So bili 2x opozorjeni na napako v rubriki'sporoci napako',pa so raje se naprej kockasti ignoranti.

  • jaki 07:50 05.julij 2018.

    Zalaznik je na nivoju Kolarce...

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 20:58 04.julij 2018.

    Sam' tole je pa res novica leta, ne morem verjeti kaj objavljate nasploh ne samo pod rubriko Slovenija. A to je direktno iz Koprivniškega biltena? Mislim ej...