Svet
12 ogledov

Lačni krokodil ob morskega psa

Ribič je lačnega krokodila mahnil s palico po glavi. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Skupina ribičev iz Avstralije si zagotovo ni mislila, da jim bo ulov skušal ukrasti pobesneli krokodil.

Ribiči, ki so odšli na izlet v Cobourg Peninsulo, ki slovi kot oddaljen kotiček za raziskovanje in ribolov, so na plažo iz vode potegnili manjšega morskega psa. Naenkrat pa je iz vode prilezel tudi krokodil in planil na morskega psa, toda preden mu je uspelo žival zgrabiti, ga je z ribiško palico po glavi mahnil Christen Barr, eden izmed ribičev. Krokodil se je poražen hitro umaknil nazaj v morje.

Dogodek so ribiči tudi posneli, na Youtubu pa je že postal pravi hit. „V vodi je kar mrgolelo morskih psov, zato smo se odločili enega zvleči na obalo. Vedeli smo, da se naokrog potika tudi krokodil, toda niti mislili si nismo, da bo planil iz vode. Na srečo ga je Christen lopnil po glavi in rešil naš dan,“ je v smehu dejal Geoffrey Scott, ki je bil v skupini ribičev.

„Morskega psa smo na koncu izpustili nazaj v vodo,“ je dodal Scott, ki še vedno ne more verjeti, da si je krokodil upal tako blizu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.