Svet
14 ogledov

Lagala, da je na smrt bolna

Annin oče je povedal, da je njegova hči že od malih nog manipulativna. (Foto: Fa Žurnal24 main
23-letna Anne Kirilow iz Toronta se je pretvarjala, da je na smrt bolna. Na račun svoje "bolezni" je zaslužila skoraj 15 tisoč evrov.

Anne Kirilow si je obrila glavo ter populila obrvi in trepalnice, da bi bila videti, kot da je bila na kemoterapiji. Anne se je kar eno leto pretvarjala, da je na smrt bolna, s svojimi lažmi pa je zaslužila skoraj 15 tisoč evrov.

Lagala tudi o smrti staršev
23-letnica se je spoprijateljila s prostovoljci in dobrodelnimi organizacijami ter jih prosila, naj organizirajo dobrodelni koncert, s katerim bi zbrali denar za njeno zdravljenje. Organizacija Skate4Cancer ji je celo plačala potovanje v Disney World, saj naj bi bila to njena poslednja želja. Tudi na Facebooku je prosila za pomoč. Ustvarila je namreč skupino, v katero se je vključilo kar 4000 ljudi. Anne so številni ljudje občudovali zaradi njenega optimizma, v njeno čast pa so prodajali tudi majice in videoposnetke, s katerimi so zbirali denar za njeno zdravljenje.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ni pa si izmislila le, da je na smrt bolna, temveč tudi da so njeni starši mrtvi. V resnici sta Annina starša ločena in imata vsak svojo družino. Njen oče Mike Mirilow je povedal, da nad njenim dejanjem nista bila presenečena, saj naj bi bila Anne že od otroštva manipulativna. "Rada igra žrtev, saj ima tako nadzor nad ljudmi," je povedal njen oče.

Razkrili so jo prostovoljci

Annine laži pa so razkrili prostovoljci, ki se jim je zdelo, da si je Anne bolezen izmislila. Prijavili so jo policiji, ki je 23-letnico aretirala. Kmalu jo čaka sojenje, Anne pa se je javno opravičila za svoja dejanja. "Želela sem, da bi me opazili. Počutila sem se popolnoma nepomembno, laži pa so mi ušle izpod nadzora," je povedala Anne, ki mora ves denar, ki so ga organizacije zbrale, vrniti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.